woensdag 3 juli 2013

PAZ vernieuwt met meerdere mogelijkheden !

Goede PAZ - vrienden,

Een nieuwe website, een nieuw contactadres en een blog voor PAZ - Partners Zonder Grenzen vzw !

Om de informatie en de communicatie uit te breiden en te optimaliseren en ook een wederkerige communicatie mogelijk te maken, hebben we een nieuwe website ontworpen, een nieuw contactadres  en een blog geopend.

De informatie over PAZ - Partners Zonder Grenzen vzw werd uitgebreid en geactualiseerd en om de informatie over de werking in India en de activiteiten in Belgi├ź vlotter en vollediger en tijdig te laten verlopen, zullen we vanaf heden - via onze blog - op regelmatige wijze zorgen voor een actuele berichtgeving.

We willen jullie nu reeds uitnodigen om deze nieuwe communicatiemogelijkheden actief te gebruiken en te reageren, informatie en linken door te sturen, suggesties te doen ... zodat we kunnen aanvullen en / of bijsturen.

Alle vrienden en geïnteresseerden willen we van nabij betrekken om onze zienswijze te verbreden, onze werking te optimaliseren en ons netwerk uit te breiden, zodat we de projecten van onze partners in India ten volle kunnen steunen en blijvend kunnen streven naar een duurzaam partnership ten voordele van de mensen in Kolkata en in de Sunderban van West Bengalen.

We kijken nu al uit naar de eerste reacties !

De nieuwe site werd ontworpen door Nico Nelsen.

Onze dank gaat dan ook naar Nico Nelsen en Patrick T'Seyen van Nelson die door hun betrokkenheid en engagement deze vernieuwing mogelijk maakten !

Met dank en vriendelijke groeten,

Bart
0498 108890

Geen opmerkingen:

Een reactie posten